Prøvetræninger

Vi glæder os til at starte den nye indendørs sæson med jer fra uge 33 (fra den 10. august)! Her kan du komme og prøve træne med de forskellige hold og se hvilket hold du passer bedst til. Vi bruger træning til at inddele sæsonens hold efter niveau. Se nedenfor med info om prøvetræninger:

 OBS. Vores prøvetræninger kører fra d. 10. august og frem til 4. september. Se vores try-outs side for mere info.

Uge 35 og 36 (fra den 24. august til den 4. september):

Spillere til Herre 1 og 2: 

  • Mandag d. 24/08 og 31/08 i Prismen, 20:00-22:00
  • Onsdag d. 26/08 og 02/09 i Idrætshuset, 20:00-22:00 
    (Herrespillere med erfaring er velkomne)

Spillere til Dame 1 og 2: 

  • Mandag d. 24/08 og 31/08 – Korsgadehallen, 20:00-22:00:
  • Torsdag d. 27/08 og 03/09 – Skolen på Strandboulevarden, 20:00-22:00
    (Damespillere, der har spillet før og har erfaring med at spille med system, er velkomne.)

Spillere til D3, D4 og D5

  • Tirsdag d. 25/08 og 01/09 – Korsgadehallen, 20:30-22:30

Spillere til Mix1, Mix2 og H3: 

  • Tirsdag d. 25/08 og 01/09 – Skolen på Strandboulevarden, 20:00-22:00

Hvis du ikke kan komme til vores prøvetræninger eller har spørgsmål til holdene, kan du skrive til os på bestyrelse@ksvolley.dk eller se mere information om vores hold her.  

OM KSV

KSV er en populær volleyballklub i stærk udvikling. Klubben er kendetegnet ved høje sportslige ambitioner, og et stærkt socialt klubmiljø med internationale spillere og trænere. Hos os foregår træning på engelsk, og alle kan være med – du behøver ikke være studerende for at være medlem.
I KSV er der mulighed for at spille en masse volley, uanset om du aldrig har prøvet det før, eller om du leder efter ny klub at prøve kræfter og udvikle dig i.

Vi lægger vægt på at skabe socialt sammenhold på de enkelte hold, og i hele klubben. Hvert år bliver der arrangeret en række forskellige arrangementer og stævner på tværs af niveauer, så man lærer hinanden at kende på tværs af hold.
Vi deltager f.eks. i alternative stævner, arrangerer vores egen turnering ‘Danske Studenter Mesterskaber’, brygger hjemmelavet honningsnaps til vores julefrokost og spiller beachvolley om sommeren.

KSV fun facts

Spillere
Teams
Nationaliteter
vundne kampe ud af 100 sidste sæson

Værd at vide om KSV

Er KSV en klub for mig?

KSV er både for dig, som er ny i volley-verden, men i høj grad også for dig, som har spillet i flere år. Vi har høje sportslige ambitioner og et stærkt, internationalt klubmiljø, med spillere fra hele verden. Derfor foregår vores træninger oftest på engelsk.

Hvad koster det?

Det koster mellem 1.450-2.700 kr. at være medlem af KSV for en hel sæson. Prisen afhænger af hvilket hold du spiller på, samt om du er studerende - vi giver naturligvis studierabat. De fleste hold træner 2 gange om ugen, og enkelte 1 gang om ugen.

Hvilke hold kan jeg spille på?

Vi er stolte over at have 8 hold fordelt på 4 damehold med forskellige niveauer, 2 herrehold og 2 mix-hold. Vi tilbyder alt lige fra en god opstart på din volley-karriere, til intense kampe lige under eliteniveau. Så vi har helt sikkert et hold, som passer til dig.

Hvis du overvejer at starte i KSV,
så kontakt os for at arrangere opstart og eventuel prøvetræning: info@ksvolley.dk

KSV er meget mere end god volley

Fællesskab og events

Vi sætter en ære i at have en god klubånd, og gør meget for klubbens fællesskab. Derfor har vi en række forskellige events i løbet af sæsonen - bl.a. holder vi episke julefrokoster, solrige grill-fester og så har vi intet mindre end vores helt egen vinder-sang. Vi afholder også mindre kurser, hvor vi lærer om volley - f.eks. dommerkurser eller trænerkurser.

DSM - Danske Studenter Mesterskaber

Danske Studenter Mesterskaber - i daglig tale DSM - er vores årlige turnering, hvor vi arrangerer en hel weekend fyldt med fantastisk volley. Vi inviterer alle til at være med, og sørger for at der er høj intensitet, god stemning og en spektakulær DSM fest om lørdagen. DSM afholdes altid første weekend i maj. Du kan læse mere om DSM her.

Sommer beachvolley

I sommerperioden (maj-august) booker vi beachvolleybaner i Ryparken, så du kan holde formen vedlige henover sommeren, og prøve volley med fødderne i det varme sand. Prisen for at spille beachvolley er ikke indkluderet i medlemskabet, men betales sammen med andre fra klubben, som også er interesserede i at spille beachvolley. Så gør dig klar til solbriller, solcreme og sommeraftener!

dsm 2021 - Looking forward to seeing you!

Mere info kommer senere

Følg det officielle event på Facebook!

Hold dig opdateret - sådan følger du med

Vi bruger forskellige platforme til at holde vores medlemmer orienterede om, hvad der sker i klubben.
Her får du en kort oversigt over vores favorit kommunikationskanaler.

Holdsport er planlægningens mekka – det er her vi holder styr på træninger, kampe, tjanser samt andre events og aktiviteter i klubben. Du kan tilmelde dig de træninger, som din træner har lagt op, se dit hold, få reminders om træninger og emails fra din træner – kort sagt, er det her, du kan se alt, hvad der sker i klubben.

> Download app

Facebook-siden er vores officielle, digitale visitkort. Her kan du læse overordnet om klubben, se nogle hvilke offentlige aktiviteter klubben arrangerer.

> Følg os på Facebook

Vores fælles kommunikations-legeplads, kun for KSV-medlemmer – både nuværende og tidligere. Her er plads til blær, når vi har vundet en kamp, eller til at spørge hvis vandflaske det er, der er glemt i hallen efter træning. Du kan finde en masse billeder fra kampe og events, samt manualer til sekretær-tjanser. Vores gruppe et fristed for alle medlemmer, hvor vi kan dele ting med hinanden. De fleste hold opretter desuden deres egen Facebook-gruppe, hvor de kan skrive om interne, hold-specifikke ting.

> Bliv medlem i Facebook-gruppen

Til den særlige begivenhed eller vigtige information. Ind imellem sender vi mails ud, hvis det er meget vigtigt, at alle får det. Det kan f.eks. være indkaldelse til generalforsamling, eller velkomstmail til nye medlemmer. Bare rolig, vi spammer dig ikke og sørger for alt er relevant for dig – og vi har en GDPR politik.

Mød vores bestyrelse

KSV er en frivillig, almennyttig forening som er drevet af vores bestyrelse.
Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har spørgsmål eller andre forespørgsler.
Du kan skrive til bestyrelse@ksvolley.dk og så vender vi tilbage snarest muligt.

Forperson

MARIA FRAHM BJØRN


Spiller på D1

Fra Danmark

Næstformand

LOIC TURQUETY


Spiller på H2 og Mix 1

Fra Frankrig

Kasserer

SILVIO VILLA


Træner, og spiller på H1

Fra Italien

Medlem

CRISTINA BOSCHINI


Spiller på D1

Fra Italien

Medlem

LIIS STARKOPF


Spiller på D1

Fra Estland

Medlem

JAKUB PETRIK


Spiller på H2

Fra Slovakiet

Medlem

GIORGIA DI REMIGIO


Træner, og spiller på D1

Fra Italien

Suppleanter

CHRISTOFILINA PAPATHOMA


Spiller på D3

Fra Grækenland

Suppleanter

MADS HENDRICHSEN


Spiller på Mix 2

Fra Danmark