KSV

Damehold

D1

Dette hold spiller på det højeste niveau af dameholdene. De spiller i 1. Division (den anden højeste division i Danmark). De træner to gange om ugen.

D2

Dette hold spiller på det næsthøjeste niveau af dameholdene. De spiller i 2. Division (den 3. højeste division i Danmark). De træner to gange om ugen.

D3

Dette hold er for avancerede spillere, som gerne vil spille seriøst i en liga. De rykkede op sidste sæson og spiller i 2. Division (3. division i Danmark). De træner to gange om ugen.

D4

Dette hold er for avancerede spillere, som gerne vil spille seriøst i en liga. De rykkede op sidste sæson og spiller i Serie 1 (5. division i Danmark). De træner to gange om ugen.

D5

Dette hold er for begynder kvinder, som gerne vil spille for sjov og for at lære. De spiller ikke i liga, men har en gang i mellem kampe. De træner to gange om ugen.

Herrehold

H1

Dette hold spiller på det højeste niveau af herreholdene. De spiller i 2. Division (3. division i Danmark). De træner to gange om ugen.

H2

Dette hold er for øvede og avancerede spillere, som gerne vil spille seriøst i en liga. De rykkede op sidste sæson og spiller i Serie 1 (5. division i Danmark). De træner to gange om ugen.

H3

Dette hold er for begynder herre, som gerne vil spille for sjov og for at lære. De spiller ikke i liga, men har en gang i mellem kampe. De træner en gang om ugen.

Mixhold

Mix1

Dette hold spiller på det højeste niveau af mixholdene. Dette hold er for øvede og avancerede spillere, som gerne vil spille seriøst i en liga og have det sjovt. De spiller normalt hver 3. uge i en særlig liga, med andre mix hold. De træner to gange om ugen.

Mix2

Dette hold er for øvede, som gerne vil lære og spille bedre og lære mere avancerede teknikker. De spiller i laveste division i Mix ligaen og deltager indimellem i mix stævner. De træner en gang om ugen.

Mix3

Dette hold er for begyndere med smule erfaring, som gerne vil lære og spille og for at have det sjovt. De spiller ikke i liga men deltager indimellem i mix stævner. De træner en gang om ugen.

Mix4

Dette hold er for komplet nybegyndere, som gerne vil lære at spille volleyball og have det sjovt: Alle er velkomne! De træner en gang om ugen.