OM KSV

KSV er en populær volleyballklub i stærk udvikling. Klubben er kendetegnet ved høje sportslige ambitioner, og et stærkt socialt klubmiljø med internationale spillere og trænere. Hos os foregår træning på engelsk, og alle kan være med – du behøver ikke være studerende for at være medlem.
I KSV er der mulighed for at spille en masse volley, uanset om du aldrig har prøvet det før, eller om du leder efter ny klub at prøve kræfter og udvikle dig i.

Vi lægger vægt på at skabe socialt sammenhold på de enkelte hold, og i hele klubben. Hvert år bliver der arrangeret en række forskellige arrangementer og stævner på tværs af niveauer, så man lærer hinanden at kende på tværs af hold.
Vi deltager f.eks. i alternative stævner, arrangerer vores egen turnering ‘Danske Studenter Mesterskaber’, brygger hjemmelavet honningsnaps til vores julefrokost og spiller beachvolley om sommeren.

KSV fun facts

Spillere
Teams
Nationaliteter
vundne kampe ud af 100 sidste sæson

Værd at vide om KSV

Er KSV en klub for mig?

KSV er både for dig, som er ny i volley-verdenen, men i høj grad også for dig, som har spillet i flere år. Vi har høje sportslige ambitioner og et stærkt, internationalt klubmiljø, med spillere fra hele verden. Derfor foregår vores træninger oftest på engelsk.

Hvad koster det?

Det koster mellem 1.150-3.000 kr. at være medlem af KSV for en hel sæson. Prisen afhænger af hvilket hold du spiller på, samt om du er studerende - vi giver naturligvis studierabat. De fleste hold træner 2 gange om ugen, og enkelte 1 gang om ugen.

Hvilke hold kan jeg spille på?

Vi er stolte over at have 12 hold fordelt på 5 damehold med forskellige niveauer, 4 herrehold og 3 mix-hold. Vi tilbyder alt lige fra en god opstart på din volley-karriere, til intense kampe lige under eliteniveau. Så vi har helt sikkert et hold, som passer til dig.

Hvis du overvejer at starte i KSV,
så kontakt os for at arrangere opstart og eventuel prøvetræning: info@ksvolley.dk

KSV er meget mere end god volley

Fællesskab og events

Vi sætter en ære i at have en god klubånd, og gør meget for klubbens fællesskab. Derfor har vi en række forskellige events i løbet af sæsonen - bl.a. holder vi episke julefrokoster, solrige grill-fester og så har vi intet mindre end vores helt egen vinder-sang. Vi afholder også mindre kurser, hvor vi lærer om volley - f.eks. dommerkurser eller trænerkurser.

DSM - Danske Studenter Mesterskaber

Danske Studenter Mesterskaber - i daglig tale DSM - er vores årlige turnering, hvor vi arrangerer en hel weekend fyldt med fantastisk volley. Vi inviterer alle til at være med, og sørger for at der er høj intensitet, god stemning og en spektakulær DSM fest om lørdagen. DSM afholdes altid første weekend i maj. Du kan læse mere om DSM her.

Sommer beachvolley

I sommerperioden (maj-august) booker vi beachvolleybaner i Ryparken, så du kan holde formen vedlige henover sommeren, og prøve volley med fødderne i det varme sand. Prisen for at spille beachvolley er ikke indkluderet i medlemskabet, men betales sammen med andre fra klubben, som også er interesserede i at spille beachvolley. Så gør dig klar til solbriller, solcreme og sommeraftener!

dsm 2024 - Looking forward to seeing you!

Mere info kommer senere

Følg det officielle event på Facebook!

Hold dig opdateret - sådan følger du med

Vi bruger forskellige platforme til at holde vores medlemmer orienterede om, hvad der sker i klubben.
Her får du en kort oversigt over vores favorit kommunikationskanaler.

Holdsport er planlægningens mekka – det er her vi holder styr på træninger, kampe, tjanser samt andre events og aktiviteter i klubben. Du kan tilmelde dig de træninger, som din træner har lagt op, se dit hold, få reminders om træninger og emails fra din træner – kort sagt, er det her, du kan se alt, hvad der sker i klubben.

> Download app

Facebook-siden er vores officielle, digitale visitkort. Her kan du læse overordnet om klubben, se nogle hvilke offentlige aktiviteter klubben arrangerer.

> Følg os på Facebook

Vores fælles kommunikations-legeplads, kun for KSV-medlemmer – både nuværende og tidligere. Her er plads til blær, når vi har vundet en kamp, eller til at spørge hvis vandflaske det er, der er glemt i hallen efter træning. Du kan finde en masse billeder fra kampe og events, samt manualer til sekretær-tjanser. Vores gruppe et fristed for alle medlemmer, hvor vi kan dele ting med hinanden. De fleste hold opretter desuden deres egen Facebook-gruppe, hvor de kan skrive om interne, hold-specifikke ting.

> Bliv medlem i Facebook-gruppen

Til den særlige begivenhed eller vigtige information. Ind imellem sender vi mails ud, hvis det er meget vigtigt, at alle får det. Det kan f.eks. være indkaldelse til generalforsamling, eller velkomstmail til nye medlemmer. Bare rolig, vi spammer dig ikke og sørger for alt er relevant for dig – og vi har en GDPR politik.

Mød vores bestyrelse

KSV er en frivillig, almennyttig forening som er drevet af vores bestyrelse.
Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har spørgsmål eller andre forespørgsler.
Du kan skrive til bestyrelse@ksvolley.dk og så vender vi tilbage snarest muligt.

Forperson

MADS HENDRICHSEN


Spiller i Mix1

Fra Danmark
Warehouse manager og tech manger

Næstforperson

JONAS STAGE SØ


Spiller i H1

Fra Danmark
Federations contact

Kasserer

SILVIO VILLA


Træner for D1

Fra Italien
Duties manager

Medlem

CHRISTOFILINA PAPATHOMA


Spiller i D3

Fra Grækenland
Project manager og beachvolley manager

Medlem

NÓRA HOLCZER


Spiller i D1

Fra Ungarn
Communications manager

Medlem

FRANCESCO BAVO


Træner for D1

Fra Italien
Sport manager